Benodigdheden

1 zak fijne soepgroenten

100 gram rijstnoedels of glutenvrije vermicelli

2 groentebouillon blokjes

1 runder of kipboullionblokje

Wat komijnpoeder, zwarte peper, zout, paprikapoeder

1.7 liter gekookt water

300 gram gehakt gekruid met paprikapoeder, zout, zwarte peper en, komijnpoeder

Extra nodig

Bij vega optie kun je gehakt vervangen met blokjes van 2 vastkokende aardappels

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de kruiden en draai balletjes. Zet apart of gebruik blokjes aardappel.
  2. Giet het gekookte water in de pan en voeg daar de bouillonblokjes aan toe en laat het even smelten.
  3. Voeg de soepgroenten toe, de kruiden en de balletjes/aardappel en laat rustig koken voor 10 min en doe de rijstnoodles of vermicelli erbij. Laat nog eens 5 min koken tot de vermicelli en aardappeltjes/gehaktballetjes gaar zijn.

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten