Benodigdheden

1 zak fijne soepgroenten

100 gram rijstnoedels

2 groentebouillon blokjes

1 rundboullionblokje

Wat komijnpoeder, zwarte peper, zout, paprikapoeder

1.7 liter gekookt water

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de kruiden en draai balletjes.
  2. Als de soep begint te koken kun je de balletjes toevoegen.
  3. Laat 15 a 20 min rustig koken en klaar is je soep.
  4. Giet het gekookte water in de pan en voeg daar de bouillonblokjes aan toe en laat het even smelten.
  5. Voeg de soepgroenten toe en de balletjes en laat rustig koken voor 15 a 20 minuten.
  6. Voeg in de laatste minuten de rijstnoodles toe en zet het vuur uit. De noedels worden dan vanzelf gaar.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten